Програм смањења незапослености младих кроз развој туристичког производа 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Програм смањења незапослености младих кроз развој туристичког производа
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
01.10.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Удружење Нова визија у партнерству са Туристичком организацијом Пријепоље

и фирмом Кројач доо Београд реализује пројекат “Програм смањења незапослености младих у пријепољској општини кроз развој туристичког производа” који подржава Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Овај програм у складу је са Акционим планом за спровођење Националне стратегије за младе за период од 2018. до 2020. године – унапређење запошљивости и запосленост младих жена и мушкараца кроз покретање сопственог бизниса, омладинског предузетништва и међусекторску сарадњу.

Пројекат се базира на оснаживању младих незапослених жена без обзира на категорију стручности: од неквалификованих па све до високообразованих. Програмске активности омогућавају учесницама пројекта стицање нових знања и вештина, практичан рад, учење на примерима добре праксе, удруживање и заједнички рад у циљу промоције и пласмана сопствених производа. Партнерство са Туристичком организацијом Пријепоље омогућиће продају сувенира учесница пројекта у сувенирници ТО Пријепоље.

Учеснице пројекта оствариће сарадњу и са првом домаћом интернет сувенирницом Сувенири Србије– најзначајнијим промотером овог тржишног сегмента и домаће радиности у Србији. Кројач доо – оснивач Сувенира Србије, омогућиће пласман њихових производа и изван пријепољске општине. Сувенири Србије као највећи регионални адресар произвођача сувенира својим члановима омогућава бесплатан инфо сервис – информације о успешном наступу, развоју производа, конкурсима, манифестацијама, купцима, сајмовима.

На реализацији пројекта сарађује и Канцеларија за младе општине Пријепоље.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje turizam proizvod zaposlenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.910.551 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)