Буџет града за 2018. износи четири милијарде динара 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Буџет града за 2018. износи четири милијарде динара
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
12.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Буџета града Чачка за 2018. годину износиће 4.085.000.000,00 динара, а о том предлогу на сутрашњој седници расправљаће чланови Градског већа.

На дневном реду ће се наћи и предлог кадровског плана Градских управа, служби за буџетску инспекцију и интерну ревизију, као и Градског правобранилаштва за 2018. годину.

Чланови већа расправљаће и о предлогу плана детаљне регулације „Атеница“, изменама и допунама генералне регулације „Индустријска зона, комплекси болнице и касарне“, затим плановима пословања за наредну годину јавних предузећа „Рзав“ Ариље, „Дубоко“ Ужице, „Водовод“, „Моравац“ Мрчајевци, за грејање „Чачак“, „Комуналац“, „Градско зеленило“, „Паркинг сервис“ и „Градац“.

На дневном реду ће се наћи и програми пословања установа „Младост“, Тусритичке организације Чачак, Центра за социјални рад, КОД „Коста Новаковић“

На седници би требало да буде утврђена економска цене програма васпитања и образовања у предшколским установама чији је оснивач град, затим предлози о накнади за рад у надзорном одбору јавног предузећа, условима прикључења на систем за водоснабдевање „Рзав“, као и предлог минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда и накнаде за рад принудног професионалног управника.

Чланови већа би требало да донесу и решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији града у 2017. години.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.307 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)