Представа „Жена мог мужа” у Дому културе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Представа „Жена мог мужа” у Дому културе
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
11.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Сутра у 19 часова у Великој сали Дома културе биће одржана представа „Жена мог мужа”, писца Саше Пантића,

у режији Александра Лазића, са фантастичном музичком нумером Ђуре и Морнара, пандан је у самој естетици америћким романтичним комедијама које у себи носе слатко горке муке које се у овим изведбама превазилазе комичном драмском радњом и подражавају ликове у својим радњама. Брачни троугао, превара на очиглед друштва, две жене и један стјуарт који је у регуларном браку са обе. Савршен брак са две жене у исто време на релацији Београд - Тиват ... Да ли је овде крај женским мукама или се иза ова два брака крије мушкарац који је спреман да воли и живи вишеструко и да ли ће бити прихваћен од стране друштва, женске популације и својих жена, драматичан заплет ће у сценској форми просудити и крај овог феноменолошког случаја званог мушкарац.


Ова представа је у продукцији позоришта „Славија”, играју: Рајо - Александар Лазић, Гаља - Драгана Суџук, Гоца -Јелица Ковачевић, а цена улазнице је 1000 динара.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


predstava zena mog muza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.465.670 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)