Завршена летња школа новинарства 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршена летња школа новинарства
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
21.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Последњи час летње школе новинарства за ученике средњих школа које је организовала

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ одржан је у четвртак, 20. јула у Библиокутку.

Полазници радионице су по сценарију који су сами написали снимили прилог о томе шта су све радили на часовима журналистике. Претходно стекавши основна знања о развоју новинарства, врстама текстова и медија уопште, о вештинама писане и усмене комуникације, ученици су успешно обавили вежбе, а потом, подељени у три тима, добили су завршни задатак.

За тему је узета чачанска Канцеларија за младе са циљем да радионичари дају свој допринос популаризацији корисних активности за младе.

Први тим полазника радионице је урадио истраживање о Канцеларији за младе на узорку од 80 младих испитаника, други тим је истражио најважније информације о Канцеларији како би допринео бољој информисаности, док је трећи тим урадио интервјуе са Душаном Радојевићем, чланом Градског већа за младе и културу и Јеленом Ковачевић, координатором и чланом радног тима Канцеларије.

На традиционалној завршној вечери посвећеној свим летњим радионицама које Библиотека организује током лета биће приказан и филм о летњој школи новинарства.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.565 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)