Александру је хитно потребна крв – помозите! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Александру је хитно потребна крв – помозите!
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
23.07.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Преданом спортском раднику, секретару ФК Металац, Александру Симовићу, хитно је потребна помоћ у виду донације крви

и зато молимо све који су у прилици, да покажу своју хуманост и одазову се нашем позиву за помоћ, саопштено је на сајту ФК “Металац”.

Наиме, Александру су хитно потребни тромбоцити, па позивамо све људе добре воље који су у могућности да помогну, да се јаве у ФК Металац, на телефон 064 / 19 07 115, физиотерапеут Мирко Миљановић.

Услови за донирање тромбоцита су:

– А крвна група (било позитивна, било негативна)

– Мушки пол, старост од 20 до 60 година, преко 60 килограма тежине

Клуб ће обезбедити превоз за Београд, где ће се вршити тестирање потенцијалних донора. О терминима и месту поласка бићете накнадно информисани. Уколико сте већ у Београду и намеравате да се одазовете овој хуманој акцији, можете се јавити директно у Београд, у Институт за трансфузију крви Србије, Ул. Светог Саве 29. Потребно је нагласити да је за Александра Симовића, број предмета 2918.

Сви запослени на територији Републике Србије, по закону добијају слободан дан за тестирање и 2 дана за евентуалну донацију.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


krv pomoc dobrovoljni davaoci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.468.032 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)