Дисциплински поступак против 12 полицајаца у Прибоју 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Дисциплински поступак против 12 полицајаца у Прибоју
Trenutno na sajtu: 651       |       Podeli:
10.01.2022 | 2 коментар(а)



Прибој - Радна група формирана по наређењу министра унутрашњих послова Александра
Прибој, фото: ГЗС

Вулина констатовала је пропусте у раду Управе граничне полиције Прибој, а против 12 припадника те Управе граничне полиције покренут је дисциплински поступак.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, дисциплински поступак је покренут против припадника Управе граничне полиције Прибој који су својим понашањем ван службе и униформе вређали грађане друге вере и националност.

О свим околностима прослеђен је детаљан извештај надлежном тужилаштву на даље поступање.

На одржаном састанку радне групе са руководиоцима и старешинама Регионалног центра граничне полиције према Црној Гори наглашено је да полицијски службеници у свом свакодневном раду и понашању у служби и ван службе морају да поступају друштвено одговорно.

Такође, наглашено је и да полицијски службеници морају да поступају уз пуно поштовање верских и националних осећања.

Сви полицијски службеници дужни су да обављају полицијске послове у складу са законом, уз доследно поштовање Кодекса полицијске етике, констатовано је на састанку, саопштено је из МУП-а.


Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ POLICIJA POSTUPAK VREDJANJE BOSNJACI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Miro

    "Сви полицијски службеници дужни су да обављају полицијске послове у складу са законом, уз доследно поштовање Кодекса полицијске етике, констатовано је на састанку, саопштено је из МУП-а!" ...gde ovde Ministre pise da su duzni i van radnog mesta da se tako ponasaju, a posebno na privatnoj proslavi!? Sjasite nam vise sa grbace,jos cete i da nam namecete koga cemo da volimo i sta cemo da pevamo! Gde si bio bajni Ministre da trazis od tih istih da kaznjavaju svoje "pevace" za pesme:"Srbe na vrbe!"...i slicno. Samo nas ponizavajte, i nemojte da kaznjavate one koje bi trebalo. Pa znas kada bi meni zabranio da pevam na proslavi rodjenja svog deteta sta ja zelim ili kadabi protiv mene podneo disciplinski postupak, a van radnog mesta sam! Ne brukaj vise narod u Srbiji i povuci tu bezzakonsku i sramnu odluku ako imas gram mozga!
  • BARABE

    KAKAV POSTUPAK, OTKAZ BRE TO, PODIVLJALI OD PARA. ONI SAD NAPRAVIŠE DŽAMIJU U NOVOM PRIBOJU , DA SE ZNA. BARAABE JEDNE DIVLJAJU NEZNAJU ŠTA ĆE OD PARA, TO NA FARMU SAD DA RANE KRMAD



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.306.590 посета
    Тренутно на сајту: 648 посетилац(a)