Недељковић: Његошева улица биће асфалтирана почетком следеће године 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Недељковић: Његошева улица биће асфалтирана почетком следеће године
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
11.10.2018 | 0 коментар(а)



Ариље – Председник општине Ариље Милош Недељковић истакао је да је у поступку реализација
Председник општине Ариље Милош Недељковић, фото: ГЗС

пројекта Његошеве улице и да су предузете бројне активности.

“У току је израда Елабората геодетског издвајања јавног земљишта од осталог за простор који обухвата улицу Његошеву у насељу Вране. После провођења промена у катастарском операту СКН Ариље приступиће се процедури за утврђивање јавног интереса за спровођење поступка експропријације. Са спроведеним поступком експропиријације и извршеном исплатом за експроприсано земљиште биће решени имовинско - правни односни за простор који обухвата улицу Његошеву у насељу Вране и створиће се услови за израду извођачког пројекта за наведену улицу", казао је први човек општине Ариље.

Он је напомињемо да је буџет општине Ариље недовољан да би се испоштовали сви захтеви везани за инфраструктуру, тако да је неопходно појединачно планирати у наредном периоду што је и до сада чињено.

Његошева улица, 200 метара од центра Ариља, фото: ГЗС

"Поменута улица биће предвиђена у буџету општине Ариље ѕа 2019. годину", казао је Недељковић и додао да је у току 2018. године два пута интервенисано на санацији наведене улице са земљаним радовима, што ће бити урађено и у наредним данима.

Иначе, становници Његошеве улице која се налази на 200 метара од цркве Светог Ахилија у Ариљу читаву деценију, како кажу, моле локалну самоуправу за 100 метара асфалта. Они су због тога ових дана упутили писмо на бројне адресе локалних и државних функционера, а између осталог и у кабинет председника Србије Александра Вучића у коме су изнели свој проблем, тражећи да се и домаћим привредницима изађе у сусрет као што се то чини страним инвеститорима.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ARILJE ASFALT ULICANJEGOSEVA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.442.646 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)