Јадранка Достанић: Вређање жена није начин да опозиција дође до политички поена 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јадранка Достанић: Вређање жена није начин да опозиција дође до политички поена
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
23.01.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Сведоци смо бруталних вређања жена у Србији од стране опозиционих припадника.

Од позива за силовање, па до називања новинарке Српског телеграфа најпогрднијим именима. Томе морамо стати у крај, јер сутра било која жена може бити предмет њихове осуде и вређања”, изјавила је председница форума жена Српске напредне странке у Горњем Милановцу, Јадранка Достанић.

Она каже да је неопходно покренути се и осудити такво понашање, јер јавно вређање жена, како тврди Достанић, не треба да буде средтсво којим опозиција постиже политичке поене.

“Не желимо Србију у којој су жене олако вређане, јер то може бити стимуланс онима који иначе врше родно насиље. Лидери Савеза за Србију, Ђилас и Обрадовић треба да смисле адекватан политички програм који ће привући бираче, а не да гласове бедно прикупљају омаловажавањем жена. Они желе промене, а не желе на изборе. То је апсурд. Али свесни су поруке коју им народ јасно шаље и подршке коју има СНС на челу са председником Александром Вучићем. Не можемо дозволити да новокомпоновани политичар Сергеј Трифуновић на друштвеним мрежама вређа жене и назива их курвама. Не желимо такву Србију, већ се боримо за бољу и лепшу државу”, истакла је Јадранка Достанић.

У локалној самоуправи Горњег Милановца за сад није забележен ниједан случај вређања и омоловажавња жена, али Достанић наглашава да уколико се оваквом понашању опзиције не стане у крај, питање је дана кад ће таква реторика прећи и на локални ниво.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns zene vredjanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.266.212 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)