Танасковић: Функционерима Двери суди се политички 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Танасковић: Функционерима Двери суди се политички
Trenutno na sajtu: 465       |       Podeli:
06.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Шеф одборничке групе Двери Александар Танасковић говорио је данас о наставку, како је рекао политичког прогона функционера

Двери од стране тужилаштва, судова, полиције, па чак и људи из криминалне средине.

„Ми сматрамо да су сви функционери Двери на слободној листи за лов и одстрел од стране претходно наведених институција и да власт не чини ништа да се то спречи. Против неколико функционера воде се процеси, наше канцеларије су на више места нападане, а власт на то не реагује“, казао је Танасковић.

Он је додао да је и против њега у Чачку вођено, како је навео политичко суђење.

„Чињеница је да су првобитну оптужницу морали да коригују на сугестију суда. Такође чињеница је да се догађај за који ми се судило не може окарактерисати као насилничко понашање у смислу законских одредби. И чињеница је да је Ивана Костић (актуелни јавни тужилац у Чачку) именована на ту функцију тек након што је подигла оптужницу против мене, а да је Владан Филиповић, судија поступајући, добио унапређење када је брзо и експресно завршио пресуду“, рекао је Танасковић додајући да је против њега поново покренуто политичко суђење.

„Александар Максимовић и Игор Трифуновић наводно су оштећени, јер сам на седници 11. јула 2018. године послао пољубац Игору Трифуновићу, што је тачно, али није тачно да сам претио. Због тога сам оптужен за теже ремећење јавног реда и мира и угрожавање спокојства грађана, иако је седница била касно увече и није било камера, већ само по неки одборник”, казао је шеф одборничке групе Двери.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.929 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)