Достојанствен одлазак двоје одборника Нове Србије 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Достојанствен одлазак двоје одборника Нове Србије
Trenutno na sajtu: 624       |       Podeli:
15.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборници Нове Србије у Скупштини града Чачка, Далиборка Несторовић и Владица Гавриловић вратили су своје мандате.

Гавриловић је за скупштинском говорницом нагласио разлоге свог повлачења, а двоје одборника испраћени су громогласним аплаузом, што се, морамо приметити први пут догодило у чачанском парламенту.

“У ову скупштину ушао сам пре шест година, а моја доследност доказана је у више примера. Једини сам шеф одборничке групе који је гласао против предлога владајуће већине и исплате три милиона динара најбогатијем Чачанину, за Његошеву улицу док су остали одборници подржали предлог. Све време следим свој срце, а мој једини грех јесте покретање пројекта чији је циљ да нас има све више”, каже Гавриловић.

У свом обраћању поменуо је и бројне оптужбе које су му приписиване, а описавши их као неосноване и позвао градоначелника да одговори да ли му је дао 300,000 динара на руке које му је наводно послао најбогатији Чачанин.

“Ставили су ми на терет добијање новца од локалне власти. Ја овом приликом питам градоначелника да се изјасни да ли је Владица Гавриловић икад добио и динара, као и да ли сам могао да спречим обарање власти, позивам актере и те афере да се огласе и кажу праву истину. Ја сам у политику ушао и живео у 40 квадрата и имао свој аутомобил. Излазим много богатији, живим у истих 40 квадрата немам кола али имам жену и троје дивне деце. Враћам мандат, плату, службено возило и пријављујем се на биро.

Осврнуо се и на сардњу са медијима током своје политичке каријере.

“Захвуљујем свима на објективном и истинитом извештавању. Посебно Гвоздену Оташевићу који је доајен чачанског новинарства, порталима "Морава Инфо", "Епицентар Прес" и "Глас западне Србије", и желим да вам поручим да обратите пажњу на портале који новинарство користе како би само остварили свој политички интерес и сами пишу коментаре”, наглашава Гавриловић.

За колеге одборнике  и опзиционе и оне на власти имао је поруку.

“Одборницима опозиције желим да се удружују и покушају да победе, али да се чувају оних који су имали 1 посто и чији је циљ да се само дочепају парламента како би остварили своје циљеве. Одборницима владајуће већине желим да раде и остварују своје снове, јер биће им на крају жао што нису покушали".

А бившој странци је поручио.

“Новој Србији, странци часних и поштених домаћина, желим да буде оно што је некад била, јер само таква је потребна Чачку и овој земљи. Хвала свима и нека вас Бог чува”, закључио је видно емотиван Владица Гавриловић у свом опроштајном говору за скупштинском говорницом.

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.503.340 посета
Тренутно на сајту: 624 посетилац(a)