Преко 800 малих кошаркаша долази са КАСТА кампом у Ивањицу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Преко 800 малих кошаркаша долази са КАСТА кампом у Ивањицу
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
16.06.2019 | 0 коментар(а)



Ивањица - Oд 1. јула до половине августа, Ивањица бити домаћин Међународног кошаркашког кампа ,,КАСТА’’

који успешно ради већ 22 године под знаком квалитета Кошаркашког савеза Србије. Окупља око 1100 девојчица и дечака из читаве Европе, а до сада су кроз камп прошла деца из 42 земље света.

Као одговор на квалитет и професионалност које, дуже од две деценије, негује кошаркашки камп ,,КАСТА’’, ивањичка локална самоуправа потрудила се да у рекордном року обезбеди техничке услове како би деца ове године по први пут дошла у Ивањицу.

Из организације кошаркашког кампа кажу да ће, као и до сада, током јула и августа све бити у функцији детета. Тренажне активности спроводиће кроз два нивоа, рад са тренерима у смислу усавршавања и обука деце путем прилагођавања броја радних сати и количине стручних информација. Основни мото овог кампа је да дете тренинг заврши са осмехом и питањем када ће следећи.

Многобројни врхунски кошаркаши и тренери биће промотери ,,КАСТА’’ кампа у Ивањици. Они ће деци причати о својим првим корацима баш у овом кампу и потрудити се да време које проведу заједно учине незаборавним.

Кроз Ивањицу ће за време трајања кампа проћи преко осам стотина малишана из читаве земље.

ГЗС / Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica kosarka malisani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.915.768 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)