Нови штрајк просветара у понедељак 21. марта 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нови штрајк просветара у понедељак 21. марта
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
18.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Јуче је одржан први, од три штрајка, Уније синдиката просветних радника Србије, предвиђених за март месец.

Од 28 школа Синдиката образовања Чачак у штрајку је било 27 школа, од тога 20 школа је звонило на 30 минута а седам на 45 минута а чланови СОЧ-а су поштовали штрајк УСПРС и излазили на 30 минута.

На протесту у Београду у организацији Уније синдиката просветних радника Србије из Чачка су ишла два аутобуса и појединци аутима, тако да је чачанских просветара на протесту присуствовало 120.

Наредни штрајк је заказан за понедељак 21. март 2022. године. Што се тиче целе Србије, у преко 600 школа је спроведен штрајк 17.03.2022.године а на протесту је било преко 2.000 људи из свих градова где има Уније синдиката просветних радника Србије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.406.982 посета
Тренутно на сајту: 566 посетилац(a)