Радови у Ломиној делимично завршени 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Радови у Ломиној делимично завршени
Trenutno na sajtu: 407       |       Podeli:
07.08.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радови на делу канализационе мреже у Ломиној улици, са којима је започето у петак, 06. августа делимично су завршени.

Како је изјавио в.д. директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић радови у Ломиној су обустављени из техничких разлога:

„Главни разлог обуставе радова на делу канализационе мреже у Ломиној улици јесте тај што је ров дубине шест метара врло близу стамбеног објекта. Да смо наставили даље са копањем, постојала је могућност угрожавања саме зграде, а самим тим и станара исте“, рекао је Лазић.

Фото: ОУ Горњи Милановац

Када је реч о самој канализацији, Лазић је нагласио да су радници успели да поправе квар на тој локацији, који већ пет година прави проблеме грађанима.

„Годишње, екипе ЈКП сто осамдесет и четири пута излазе на ту локацију и поправљају квар. У ова три дана, колико су радови трајали, успели смо да санирамо постојећи квар и заменили смо цев у дужини од 5 метара“, навео је Лазић.

Према речима в.д. директора, екипе овог предузећа су пропрале целу канализациону линију, дуж целе улице, не само деоницу на којој су извођени радови. Сада је та канализација комплетно у функцији. Лазић је најавио расписивање нове јавне набавке за радове на овом делу канализационе мреже.

Фото: ОУ Горњи Милановац

„Нама предстоји расписивање нове јавне набавке за радове у Ломиној. У оваквој ситуацији, сигурно ћемо радити дуплу канализацију. Оставићемо ову која је стара, али функционална, а са друге стране покушаћемо да нађемо ново и најбоље решење“, рекао је он.

Када је реч о уговору које је ЈКП закључило са извођачем радова, в.д. директор је рекао да је он раскинут. Јавно комунално предузеће „Горњи Милановац“ неће имати велике трошкове када је реч о овим радовима и свих 1.610.000 динара је остало неутрошено.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.256.720 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)