Нова звезда на медијском небу Србије: од данас почиње да ради Курир телевизија, ГЗС званични дописник 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова звезда на медијском небу Србије: од данас почиње да ради Курир телевизија, ГЗС званични дописник
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
28.06.2020 | 1 коментар(а)



Чачак - Данас, на Видовдан, Курир телевизија почиње са емитовањем програма од 16 часова, а комплетан тираж од 300.000 примерака

првог броја редизајнираног штампаног издања Курира  бесплатно je подељен грађанима широм Србије и региона.

 

Лансирањем телевизије бренд Курир постаје јединствена медијска платформа са 3 канала комуникације: дневним новинама, веб-сајтом и телевизијом, са истим карактером, односно истом уређивачком политиком.

Курир телевизија биће доступна свима потпуно бесплатно на сајту курир.рс. На каналу број осам биће доступна за кориснике МТС ИПТВ и кабловског система Супернова на територији Србије, као и у оквиру понуде м:тел-а у Црној Гори и Босни и Херцеговини и платформе ГО4YОУ у дијаспори, а у плану је ширење на остале кабловске оператере у Србији и региону. Програм је конципиран као микс информативе и забаве. Поред најбржих вести, гледаоци ће моћи да уживају у оригиналним домаћим емисијама произведеним ексклузивно за потребе ове телевизије, као и у богатом серијском програму, а битан сегмент свакодневног програма су уживо укључења дописника широм Србије.

Данас  је грађанима бесплатно подељен и комплетан тираж од 300.000 примерака штампаног издања дневних новина Курира. Повод је редизајн који подразумева потпуно нови визуелни идентитет по узору на водеће светске штампане медије, али и увођење нових рубрика и нових додатака.

 

ГЗС / КУРИР




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Nova televiyija Kurir danas pocine da radi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Rodney Marinkovic

    Како да вас прстом овде у Сиднеју? Поздрав. Радован Маринковић ✈☺✈



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.439.706 посета
    Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)