У трци за начелника Општинске управе четири кандидата 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
У трци за начелника Општинске управе четири кандидата
Trenutno na sajtu: 501       |       Podeli:
22.02.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – На конкурс за избор начелника Општинске управе Пријепоље, који је недавно завршен, стигле су чак четири пријаве, сазнаје пријепољски портал “ПП Медиа”.

Према нашим сазнањима, у трци за новог начелника је и бишва директорка јавног предузећа, која је хапшена због коруптивних дела од стране инспектора Посебног одељења за сузбијање корупције из Краљева.

Будући начелник требало би да руководи и координира радом Општинске управе, планира, усмерава и надзире рад управе, усклађује рад организационих јединица и обезбеђује њено функционисање као јединственог органа.

Актуелном вд начелнику Миодрагу Ћубићу половином матра истиче мандат, до када би требало да буде именован нови начелник.

Иначе, тренутни вд начелник Миодраг Ћубић на тој функцији се налази око пет месеци. За релативно кратак период, Ћубић је увео ред у општинским службама, и по оцени многих оправдао поверење које му је после избора указано.

 

 

 

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.165.585 посета
Тренутно на сајту: 502 посетилац(a)