Пријепољски Дом културе почиње са реализацијом програма 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пријепољски Дом културе почиње са реализацијом програма
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
13.10.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Након вишемесечне паузе, проузроковане епидемиолошком ситуацијом,
Адмира Мостарац, вд директора Дом културе, Пријепоље, Фото:ГЗС

пријепољски Дом културе креће са реализацијом планираних програма, поштујући све мере и препоруке Владе Србије и Кризног штаба. Прва позоришна представа биће изведена сутра.

„Реч је о позоришној представи `Не играј на Енглезе`, која ће се одиграти 14. октобра са почетком у 20 часова и то је генерална проба за све глумце аматерске сцене пред гостовање у Војводини где ће боравити од 15. до 17. октобра. Прво ће посетити пријатељска позоришта у Беочину и Зрењанину, а након тога ће у Сенти учествовати на позоришним данима Јована Ђорђевића”, рекла је Адмира Мостарац, вд директора Дома Културе Пријепоље.

Истовремено, наредног викенда почиње са радом и школа сликања за децу коју ће водити професор ликовне културе Ивана Мандић.

„Трудићемо се да у наредном периоду сваке недеље организујемо по једну мини изложбу, којом ћемо представити све радове који су настали током ове дечије радионице при Дому културе. Након тога, на крају месеца почећемо са обуком за све полазнике који желе да науче као се спрема ћетенија и тако дајемо допринос очувању традиције Бошњака. Сам крај месеца 30. октобар резервисан је за децу и дечију позоришну представу `Хајдуци`, која је први пут одиграна у Дому килтуре пре 40 година, у којој је глумио и наш познати кошаркаш Владе Дивац”, најавила је Адмира Мостарац.

Почетком новембра биће изведена монодрама Народног позоришта Сомбор и Српског народног позоришта. За новембар су планиране промоције књига и изложбе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dom kulture prijepole pocine s aradom sutra prv aozorisna prestava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.244 посета
Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)