Вучић у Краљеву припадницима жандармерије поручио да буду спремни 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вучић у Краљеву припадницима жандармерије поручио да буду спремни
Trenutno na sajtu: 549       |       Podeli:
13.10.2021 | 0 коментар(а)



Краљево - Председник Србије Александар Вучић након Рашке обишао је данас касарну у Краљеву, где је обишао јединицу Жандармерије.
Вучић у Краљеву припадницима жандармерије поручио да буду спремни, Фото: ГЗС

Поштовани припадници жандармерије, јунаци српски, дошао сам у Краљево да вас обиђем и да вам кажем хвала за све што сте учинили у одбрани наше отаџбине штитећи интенгритет и хвала што сте увек били ту за нашу земљу, и када су биле поплаве, земљотреси.

Фото: ГЗС

Хвала што нисте тражили изговор, и што сте увек нашли решење - рекао је Вучић и додао да жандармерија треба да буде спремна, да ради, да вежба, а Србија ће дати све од себе да живот њихових породица буде олакшан.

 

Фото: ГЗС

Председник Србије је припадницима жандармерије поручио да уколико их држава позове, а даће све од себе да не дођу у ту позицију ,да штите народ.
"Знам да ћете се одазвати и да ћете своју свету дужност, своју свету обавезу обавити на најчаснији начин и на томе вам бескрајно хвала. Чуваћемо мир и стабилност по сваку цену! Ако нас нападну, ако нам буду убијали људе онда ћемо морати да заштитимо наш народ. Оно што вам ја кажем значиће да ћемо да победимо. Нема предаје, нема повлачења, рекао је председник Србије Александар Вучић данас у Краљеву.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VUCIC KRALJEVO ZANDARMERIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.331.745 посета
Тренутно на сајту: 550 посетилац(a)