Михољски сусрети села и ове године уз подршку Министарства за бригу о селу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Михољски сусрети села и ове године уз подршку Министарства за бригу о селу
Trenutno na sajtu: 488       |       Podeli:
22.06.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - У Палати Србија потписани су уговори за доделу бесповратних средстава по Јавном конкурсу за организовање манифестације под називом
Михољски сусрети села и ове године уз подршку Министарства за бригу о селу, Фото: ГЗС

Михољски сусрети села. Међу 87 локалних самоуправа које су добиле средства је и Град Ужице, а уговор вредан 500 хиљада динара потписао је члан Градског већа Миодраг Петковић. Поред средстава Министарства за бригу о селу и Град Ужице издваја 500 хиљада динара за манифестацију, чији ће домаћин ове године бити Луново Село.

Прошле године је по истоименом конкурсу средства за ове намене добило 68 јединица локалних самоуправа, које су током јесени 2021. године организовале ову манифестацију у својим селима. Ове године планирано је учешће 1.289 села и 150.000 учесника и посетилаца.

После успешно организованих првих “Михољских сусрета села” у Кремнима, ове године манифестација ће бити одржана у Луновом Селу. Наступи певачких група, КУД-ова, презентација старих заната и изложба производа домаће радиности, спортске дисциплине, као и такмичење деце у рецитовању, писању песама и сликању мотива села обележиће сурете ужичких села уз пехаре, медаље и награде за учеснике такмичарског дела програма.

 

 

 

 

ГЗС / Град Ужице




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.321.762 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)