Већници сутра о висини једнократне помоћи за новорођену децу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Већници сутра о висини једнократне помоћи за новорођену децу
Trenutno na sajtu: 593       |       Podeli:
17.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник Градског већа Милун Тодоровић сазвао је за понедељак 18. фебруар, 81. седницу Градског већа на којој ће се наћи 19 тачака дневног реда.
Седница градског већа у Чачку, фото: ГЗС

Већници ће утврђивати предлоге Одлуке о давању сагласности на измене и допуне пословања ЈКП ,,Водовод” Чачак и предлог програма развоја туризма града за период од 2019 до 2024. године.

Усаглашаваће предлоге програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине града за 2019. са прибављеном сагласношћу Министарства заштите животне средине.

Пред већницима ће се наћи утврђивање предлога Одлуке о мрежи јавних предшколских установа на територији града.

Они ће утврђивати предлоге решења о приступању прибављању грађевинског земљишта у Коњевићима, прибављање у јавну својину изградњом прикључка атмосферске канализације у Прељини и у Улици 66 и утврђиваће предлог решења о приступању размени непокретности у Љубићу и Трбушанима.

Усвајаће правилник о изменама Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Градским управама, Стручним службама и Градском правобранилаштву града Чачка.

Већници ће доносити решења о утврђивању висине једнократне помоћи за новорођену децу у 2019. години, о одобравању годишњег програма и додели средстава за задовољавање потреба интереса грађана у области спорта и о употреби средстава текуће буџетске резерве.

Седница ће се одржати у сали Градског већа са почетком у 10 часова.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ВЕЋЕ чачак

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.012 посета
Тренутно на сајту: 594 посетилац(a)