Незгода на Дивчибарима: Новосађанка тешко повређена приликом пада са жичаре 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Незгода на Дивчибарима: Новосађанка тешко повређена приликом пада са жичаре
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
12.08.2020 | 0 коментар(а)



Ваљево – Просветна радница из Новог Сада Т.П.С. (60) је тешко повређена

када је пала са панорамске љуљашке на жичари скијалишта “Црни врх”.

Први у помоћ овој жени прискочили су ваљевски ватрогасци Владимир Митровић и Милан Трипковић, који су, пробијајући се кроз блато и калдрму, стигли до врха жичаре, где је била повређена Новосађанка, која је задобила преломе руку и повреде на глави и леђима.

- Након дојаве да је на врху ски-стазе повређена жена која не може да се креће, упутили смо се на лице места. Међутим, до врха стазе, где се налази панорамска љуљашка, нема пута, тако да смо возило морали да се пробијамо кроз блато и калдрму, преко старе ски-стазе и ободом планине. Успели смо да је имобилишемо и сместимо у возило. Повређену жену смо спустили до Дивчибарске чесме, поливали водом и одржавали је у свесном стању, а онда ју је преузела екипа хитне помоћи. Због чињенице да на тој траси не постоји пут цела је трајала је око сат времена - каже ваљевски ватрогасац Владимир Митровић.

Инцидент се догодио јуче поподне када је Новосађанка са висине од преко два метра пала на камењар. Претпоставља се да ова жена, која је била у друштву пријатељице, није заузела најбезбеднији положај у панорамској љуљашки. Након указане лекарске помоћи она је транспортована у ваљевску болницу, а због даље опсервације и лечења, упућена је у Нови Сад.


ГЗС / Новости

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Divcibari nezgoda Valjevo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.191.355 посета
Тренутно на сајту: 526 посетилац(a)