Парезановић: Народ је показао коме верује, Обрадовић не може да води ни своју странку, а не државу 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Парезановић: Народ је показао коме верује, Обрадовић не може да води ни своју странку, а не државу
Trenutno na sajtu: 296       |       Podeli:
22.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и повереник СНС Марко Парезановић захвалио се члановима и симпатизерима на великој подршци исказаној на скупу у Београду,
Марко Парезановић, фото: РИНА

 истакавши да је Чачак град из кога је кренуло највише напредњака у целој централној и западној Србији и да су они прешли 150 километара, а онда пешачили 8 километара да би подржали председника Србије.

Он је истакао да је та подршка посебно важна јер је исказана у околностима када су грађани који подржавају председника Србије изложени како каже, кампањи бруталних увреда и понижавања.

"Преко 100 000 људи је подржало председника, а опозиција каже да су то сендвичари који су добили по 1000 динара. Они сами не верују у то, али имају један циљ, а то је да Гебелсовском кампањом застраше људе. Да сваки грађанин који пожели да подржи СНС добро размисли да ли ће то урадити, јер онда ризикује да га неко развлачи на порталима и друштвеним мрежама, да га вређају и понижавају, називају најпогрднијим називима. Имате пример званичне фејсбук групе 1од5 милиона која је објавила имена грађана који су ишли на митинг СНС, али и њихове бројеве телефона, па сада људе анонимним позивима провоцирају и вређају данима. На истој групи објављене су и клетве како сваког ко је отишао на митинг треба да поједе рак и да му се затре семе. Дакле они не мрзе само председника и нас као политичке противнике, они људи мрзе свој народ."- рекао је Парезановић.

Парезановић сматра да су изјаве Бошка Обрадовића да се грађани сточним вагонима спроводе до Београда крајње увредљиве.

"Нико није реаговао не те његове испаде. Као да је рекао "добар дан". Ми имамо један народ, људи који су 2012. гласали за ДС, Тадића, Ђиласа и друге, данас у огромном проценту гласају за Вучића. Само су данас изгледа ботови и сендвичари, а тада су били елита", нагласио је Парезановић.

Он је рекао и да се 4. маја неће десити ништа, те да је у току борба у опозицији за позицију лидера.

"Неће се десити ништа, као што се није десило ни фамозног 13. априла. Оно што је многима промакло јесте да Двери више немају посланичку групу. Остали су без 3 посланика, Шеварлића, Нога и Радојичића. Мене је Обрадовић тужио због неких ствари које сам рекао о његовим мутним радњама, а онда су Ного и Радојичић изговорили далеко теже и озбиљније оптужбе. А они су његови најближи сарадници, три године седели су заједно у посланичким клупама, један му седео са леве, други са десне стране. Сваки дан Двери неког избаце из странке, оптужују једни друге за криминал, не могу своје двориште да среде, да организују малу странку од пар хиљада чланова, а хоће да воде државу" - закључио је Парезановић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


parezanovic sns opozicija cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.796.055 посета
Тренутно на сајту: 297 посетилац(a)