Представљање пројекта подршке развоју заната 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Представљање пројекта подршке развоју заната
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
19.03.2019 | 0 коментар(а)



Сјеница - У оквиру програма прекограничне сарадње Србија – Црна Гора, општина Сјеница

спроводи пројекат “ The Craftsman – пројекат стварања повољног окружења развоју заната” који се реализује на подручју партнерских општина Рожаје (ЦГ) и Сјеница. Вредност пројекта износи 193.466,70€, а финансира се средствима Европске Уније кроз програм ИПА ИИ.

Пројекат стварања повољног окружења развоју заната се рализује са циљем давања институционалне подршке младима, незапосленим лицима и лицима која су започела сопствени бизнис у области заната (старих заната, услужних делатности, рукотворина, специфичних пољопривредних производа и сл.). За заинтересована лица, пројектом су обезбеђене обуке, менторство при спровођењу активности започињања/развоја бизниса и друге активности на промоцији и развоју бизниса.

Обавешавамо све грађане да је пројекат у току, и да ће јавно представљање пројекта бити у уторак, 19.03.2019. године у сали Скупштине општине Сјеница, са почетком у 12:00 часова. Лица заинтересована за учешће у пројекту могу добити више информација или извршити пријаву најкасније до 22.03.2019. године путем е-маил адресе клер@сјеница.рс или лично у Општинској управи општине Сјеница, канцеларија број 14. Број лица је ограничен.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sjenica projekat zanati

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.492.727 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)