Тодоровић : Чачак ће имати најлепше купалиште,почело уређење градске плаже 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тодоровић : Чачак ће имати најлепше купалиште,почело уређење градске плаже
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
24.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - На плажи код Спортског центра "Младост" почели су радови на уређењу тог простора, а када буду завршени почетком лета,

Чачак ће имати најлепше купалиште и најлепшу оазу, изјавио је данас градоначелник Милун Тодоровић.
Он је током обиласка радова истакао да је за овај посао ангажовано чачанско предузеће "Вибет", а да је вредност пројекта 55.000.000 динара.

"Наши пројектанти, архитекте су изашли са предлогом решења, а на основу захтева грађана Чачка који су као и претходних година у анкети одлучили да је ово један од највећих приоритета", рекао је Тодоровић.

Тодоровић је навео да ће бити уређени кишна и фекална канализација, вода, струја.

"Градско зеленило је направило катастар стабала и сва постојећа стабла ће остати, а биће засађена и нова. На крају долази партерно уређење, фонтана, игралиште за децу, пирамида, ту су и четири локала које је Град на јавном позиву издао чачанским угоститељима. Очекујемо да од лета имамо градску плажу онакву какву заслужујемо", нагласио је Тодоровић.

Према његовим речима, у протекле скоро четири године у овај део града уложено је око 240.000.000 динара.

"У то су укључени радови на атлетској стази, парк Младости, шеталиште на бедему од Белвија до улице Бате Јанковића где се постављају нова расвета и мобилијар, радимо и крак у дужини од 600 метара ка Кошутњаку", рекао је Тодоровић и изразио очекивање да када буде уређен простор градске плаже, биће један од репрезентативних на простору Западне Мораве.

"Оно што смо обећали јесте да се Чачак мора спустити на своју реку и имаћемо садржаје од хале до Кошутњака", истакао је Тодоровић.

Тодоровић је подсетио на улагања у Градски стадион, постављање вештачке траве и система за заливање, столице, помоћне терене, реконструкцују Управне зграде.

"Нећемо стати на овоме, очекује нас још једна фаза изградње Градског стадиона, али пре свега морају да се створе финансијски услови", закључио је Тодоровић.



ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gradska plaza cacak sporski centar kupaliste milun todorovic leto izgradnja gradonacelnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.880 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)