Живановић и даље на челу ТО Златибор 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Живановић и даље на челу ТО Златибор
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
13.09.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина – На данашњој 29. седници Скупштине општине Чајетина, одборници су упознати

са Извештајем о извршењу буџета општине Чајетина за период од 1.1.2018. до 30.06.2018. године. На основу извештаја, остварени приходи и примања буџета општине Чајетина за првих шест месеци ове године износе 930.847.880,52 динара, односно 46,33% у односу на планиране.

Извршени расходи и издаци за првих шест месеци износе 680.059.969,30 динара или 33,85% у односу на планиране.

Дата је сагласност на измене финансијског плана и плана јавних набавки за 2018. годину Јавног комуналног предузећа „Водовод Златибор“ из Чајетине.

По претходно расписаном огласу, извршена је додела земљишта најповољнијим понуђачима и то за две парцеле на Обудојевици.

По завршеном конкурсу за директора Туристичке организације Златибор изабран је Владимир Живановић, на период од четири године.

У циљу спровођења закона о становању и одржавању зграда, усвојена је Одлука о општем кућном реду у стамбеним и стамбено - пословним зградама на територији општине.

Скупштина је донела Одлуку о образовању комисије за достављање понуде ради прибављања у јавну својину непокретне имовине предузећа „Даница“ Д.О.О. Чајетина – у стечају и о давању сагласности комисији за достављање понуде у стечајном поступку и то до 50% процењене вредности имовине.

Усвојено је и више решења о отуђењу земљишта непосредном погодбом ради исправке граница грађевинских парцела.

Поред школе у Шљивовици, Општина ће изградити парк за децу на парцели коју је поклонио Љубинко Радељић из Шљивовице, а у знак сећања на трагично преминулог ђака те школе Александра Селаковића. Игралиште ће симблично бити названо „Ацов парк“.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.834.825 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)