Дачић позвао Вучића да заједно изађу на изборе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Дачић позвао Вучића да заједно изађу на изборе
Trenutno na sajtu: 1145       |       Podeli:
22.12.2019 | 0 коментар(а)



Министар спољних послова Србије и председник Социјалиштичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да је председнику Александру
Ивица Дачић, фото: ГЗС

Вучићу предложио да социјалисти и Српска напредна странка (СНС) заједно изађу на предстојеће изборе.

"Ја предлажем да идемо заједно на изборе да не би било проблема и да би се видело да нема разлога да ме ико сумњичи да идем са опозицијом", рекао је Дачић поводом неких критика у јавности да СПС није лојалан партнер СНС-а и да жели да се удружи са опозиционим странкама.

 

Он је у интервјуу за ТВ Прва истакао је да с председником Вучићем има веома коректне односе, али је додао да ако СНС мисли да социјалисти нису лојални партнери, онда не морају да буду партнери.

 

Поводом замерки да не брани Вучића у јавности, рекао је да нема потребе да га брани јер је реч о председнику који има више од 50 одсто подршке.

"Он није за одбрану. Треба афирмисати његову политику. Ја сам му јуче честитао на државничком односу и мислим да је то значајније за њега него да дајем неке потписе подршке", рекао је Дачић.

 

Додао је да Вучића брани више од 99 одсто његових људи, али и да и социјалисти више бране Вућића него њега, што им, каже, замера.

 

Указао је на то да је његова странка до сада на изборе излазила

 

самостално и да је нормално да не може да позива бираче да гласају за СНС и Вучиха, већ за, како је рекао Дачића.

 

Запитао је зашто би то неко требало да му замера и истакао да нема дилеме на чијој је страни.

 

Дачић је поновио да му није у интересу да се удружује с било ким из опозиције како би дошао на власт кад је већ на власти.

 

"Нисам ја толики коцкар да се удружим са онима који немају никакве шансе да дођу на власт, са онима који су богатији од мене милион пута, у које не верује ни сам народ. Пам ја бих био глуп, немојте да ме потцењујете", рекао је Дачић.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dacic vucic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.999.514 посета
Тренутно на сајту: 1147 посетилац(a)