Тодоровић: Противградним стрелцима следи награда од 70 хиљада динара 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић: Противградним стрелцима следи награда од 70 хиљада динара
Trenutno na sajtu: 367       |       Podeli:
22.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – За првих девет месеци у буџет града приходовано је 2, 5 милијарде динара, што је 62 посто,

док је расходована страна 54, 55 одсто, оно што очекујемо као и сваке године јесте да последњи квартал буде много активнији и кад су приходи, али и расходи у питању”, изјавио је градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, након 73. Седнице Градског већа.

Он истиче да је рачун града Чачка ликвидан и да се на њему тренутно налази 323 милиона динара, и да је новац расподељен по приоритетима.

“Усвојен је колективни уговор за две предшколске установе ПУ “Радост” и “Моје детињство”, за пет породица које су имале штете на стамбеним објектима од елементарних непогода определили смо преко 360 хиљада динара, за прву помоћ, а до краја године очекује нас и коначна регулатива Београдске улице. Решићемо проблем са површинском водом код надвожњака постављањем нове кишне канализације на кружном току”, каже Тодоровић.

Из буџета града планиране су и награде за противградне стрелце.

“Они су имали велике активности ове године и биће награђени и исплаћени у додатном износу из градске касе. То је неких 70 хиљада по стрелцу. Они већ имају 50 хиљада накнаду од републике, а ово је награда од града Чачка”, истиче Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


budzet cacal gradonacelnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.470 посета
Тренутно на сајту: 368 посетилац(a)