Чајетинским првацима по 5.000 поводом Дечије недеље 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чајетинским првацима по 5.000 поводом Дечије недеље
Trenutno na sajtu: 853       |       Podeli:
08.10.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Општинско веће Општине Чајетина донело је закључак да се ђацима првог разреда са територије општине Чајетина

додели износ од по 5.000 динара, а у оквиру обележавања Дечије недеље. Утврђен је и предлог Одлуке о доношењу Плана детаљне регулације за подручје кружног тока „Тић поље“. Члановима Општинског већа представљен је извештај о раду и годишњи план рада Предшколске установе „Радост“ Чајетина. Дата је сагласност и на измену Програма пословања ЈКП „Дубоко“ Ужице.

КЈП „Златибор“ дата је сагласност на расподелу добити, сагласност на измене Правилника о раду и Правилника о систематизацији, а извршена је и измена у надзорном одбору овог предузећа. У циљу побољшања понуде услуга посетиоцима Стопића пећине, утврђен је предлог одлуке по којој ће се прибавити у јавну својину земљиште од приватних лица. Општинско веће је прихватило и предлог да се средствима инвеститора изгради приступни пут и гаражни део пословног објекта ЈП „Голд гондола Златибор“ на почетној станици.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.018.209 посета
Тренутно на сајту: 854 посетилац(a)