Марић: Прво да урадимо па да причамо о томе. Очекујем велику помоћ Владе Србије 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Марић: Прво да урадимо па да причамо о томе. Очекујем велику помоћ Владе Србије
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
03.02.2018 | 0 коментар(а)



Севојно – Носилац листе „Александар Вучић - Зато што волим Севојно” на локалним изборима у Градској општини

Севојно који ће се одржати 4. марта је Иван Марић, директор Техничке школе ,,Радоје Љубичић” у Ужицу.

,,Прихватио сам да будем ноцилац листе пре свега зато што живим овде, зато што ми је ту породица, деца, комшије. Ово је изазов да направимо нешто бољи живот овде, како нам омладина не би одлазила", каже Марић у изјави за Глас западне Србије.

Према његовим речима Севојну много тога је неопходно, али за почетак ову најмлађу општину у Србији треба финансијски ојачати, а приоритет је инфраструктура.

,, Број један је водовод. Водоводне цеви које иду главном улицом, треба заменити јер долази често до пуцања и кварова на тој траси, а онда цело насеље као и Ваљаоница бакра и алуминијума нема воде. То је број један. Такође, потрудићемо се да у наредне четири године реализујемо све урађене пројекте, а на првом месту спортску дворану за коју имамо обезбеђена и средства", наводи Марић.

Листа кандидата Српске напрадне странке за локалне изборе у Севојну

Он додаје да локална самоуправа то наравно не може сама да уради, већ је неопходна помоћ Владе Србије у свим могућим облицима и за инфраструктуру и за пољопривреди. Долазио нам је већ министар Милан Кркобабић, већ сутра стиже Вања Удовичић а посету је и најавила министарка Зорана Михајловић у својству потпредседника Валаде Србије.

Циљ нам је, наводи Марић, да доведемо и нове привреднике, како би наша омладина која углавном одлази могла да остане овде и да нађе себи посао. И поред две ваљаонице, имамо још добрих фирми Јединство, Атлас али то није довољно.

,,Немам намеру да обећавам, ваљда ћемо прво нешто урадити па ћемо причати о томе", каже Марић.

Иначе, Иван Марић је рођен 1959. године. Гимназију завршава у Ужицу, а Машински факултет на Универзитету у Београду. Цео свој радни век провео је као професор у Техничкој школи „Радоје Љубичић” у Ужицу. Од 2014. је директор те угледне образовне установе. Ожењен је и отац је двоје деце.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.466.181 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)