Дом културе набавио најсавременију опрему за приказивање филмова 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Дом културе набавио најсавременију опрему за приказивање филмова
Trenutno na sajtu: 643       |       Podeli:
18.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Чачански Дом културе у предстојећу сезону ући ће технички знатно опремљенији, захваљујући

набавци опреме за приказивање филмова.

Према речима директора ове установе Радисава Луковића, купљен је најсавременији ДЦП пројектор чија је вредност 6,5 милиона динара. За његову набавку Дом културе је од Филмског центра Србије добио 4 милиона, док је остатак финансирао град.

,,Да град није обезбедио 2,5 милиона који је недостајао за куповину, ова 4 милиона морали бисмо да вратимо Филмском центру, будући да не бисмо могли да их утрошимо за намену за коју смо аплицирали на конкурсу. Од Филмског центра Србије добили смо и 940.000 динара за набавку специјалног 3Д филмског платна", изјавио је Луковић за телевизију “Галаксија 32“.

Он наглашава да је у току поступак набавке лифта за особе са инвалидитетом, али и додатне електронске опреме последње генерације.

,,Захваљујући домаћинском пословању и уштедама, успели смо да остваримо зараду. Један њен део усмерићемо за набавку најсавременијег програма за електронску продају карата. Наши суграђани ће захваљујући том софтверу моћи из својих домова да резервишу и купују карте за програме Дома културе", нагласио је Луковић.

ГЗС / Морава инфо, ТВ Галаксија 32




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.958.387 посета
Тренутно на сајту: 644 посетилац(a)