Инструктори у Чачку подржали колеге у протестној вожњи 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Инструктори у Чачку подржали колеге у протестној вожњи
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
11.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Подршку инструкторима из Београда пружиле су и колеге из Чачка, који су мирном протестном вожњом



исказале незадовољство што и после пет година похађања обавезних семинара морају да полажу испит за обнову лиценце како би имали права на рад.

Најстарији инструктор Моравичког округа Милета Терзић, који је у овом послу 27 година наводи да се нада да ће данашњи скуп исправити грешку која је унета у Закон.

Милета Терзић, фото: ГЗС

,,Нисмо против семинара, њих треба посећивати како би се упознали са неким новим изменама Закона. Међутим, ово полагање је један велики терет због кога не можемо бити креативни у нашем послу. По нама је само у питању новац, јер једном када се лиценца добије она се више не полаже. Сваки семинар износи 10.000, годишње их имамо пет, полагање обнове лиценце је 15.000. Полагање се састоји из осам предмета иако једна не положимо опет плаћамо пуну цену”, рекао је Терзић.

Филип Кузмановић инструктор Ауто школе ,,Безбедност”, фото: ГЗС

Филип Кузмановић инструктор Ауто школе ,,Безбедност” каже да ако ауто шола има три инструктора, а лиценцу не продужи један, она губи прописане услове и не може да настави са радом док и тај инструктор не положи.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.139.354 посета
Тренутно на сајту: 380 посетилац(a)