Ватрена стихија у Севојну потпуно прогутала породичну кућу, самохрана мајка остала без крова над главом 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ватрена стихија у Севојну потпуно прогутала породичну кућу, самохрана мајка остала без крова над главом
Trenutno na sajtu: 559       |       Podeli:
08.01.2022 | 0 коментар(а)



Севојно – Ватрена стихија током прошле ноћи у потпуности је прогутала породичну кућу

Стојића у којој живи самохрана мајка са два сина у Севојну. Пожар је захватио читав објекат, а само пуком срећом избегнута је трагедија и није било настрадалих лица. У пламену је нестало све што су годинама стицали, a два дечака и њихова мајка остали су на овај Божић буквално без крова над главом.

„Мара и њени синови који су четврти и шести разред дочекали су Божић и легли на спавање. Она је само у једном трентку осетила пуцектање и дим и схватила да кућа гори. Истрачали су голи и боси из куће и само их је драги Бог на овај свети дан спасио да извуку живу главу. Од куће није остало ништа, ватра је све прогутала“, рекла је за РИНУ Зорка Крунић тетка жене којој је изгорела кућа.

До доласка ватргосаца покушали су сами да сузбију ватру али без већег успеха, а екипе су се читава два сата бориле са пламеном.

Фото: приватна архива

„Мајка и дечаци су тренутно збринути код мене у кући. Најважније је да су они живи и здрави, али остали су без ичега. Све ствари, техника, дечје књиге за школу и гаредороба су претворени у пепео. Зато овим путем молимо све људе ако могу било како да нам помогну. Ово је страшно шта је задесило породицу. Мајка ради у ваљаоници у Севојну и немоћна је сама било шта да уради на кући. А, потребно је све опет оспособити како би малишани поново имали свој дом“, каже Зорка.

Како је у питању кућа старије градње препоставља се да су узрок пожара дотрајале инсталације.

Породица моли све драге суграђане на данашњи велики православни празник да им помогну. Наше мало њима сада значи све. Све донације у виду новчане помоћи се могу уплатити на рачун Банка Интеса 160-5300101614680-51 Зорка Крунић, контакт телефон 064/5697573.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sevojno pozar kuca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.214.964 посета
Тренутно на сајту: 560 посетилац(a)