Општински одбор ДСС у Косјерићу прешао у СНС 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Општински одбор ДСС у Косјерићу прешао у СНС
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
01.02.2019 | 0 коментар(а)



Косјерић - Општинском одбору Српске напредне странке у Косјерићу придружило се сада већ бивше руководство Општинског одбора Демократске странке Србије.
Фото: РИНА

Задовољни смо што су чланови ДСС - а препознали политику Српске напредне странке и придружили нам се. Јер једино политика Александра Вучића је та која сваки део Србије може одвести у бољу будућност. Једино она је препознала проблеме људи који живе у околним селима, знамо где је засеок Плоска у Годечеву и знамо да је ту остало највише младих и нећемо их заборавити. У прилог томе иде и асфалтирање локалног пута како би им живот био олакшан. Такође, бројне наше инвестиције свакодневно говоре о посвећености Српске напредне странке за боље сутра својих грађана. За двадесетак дана биће отворена фабрика воде у Ужицу, а Прибој је добио свог деветог инвеститора у Слободној зони и ту нећемо стати, а обезбедили смо и велике инвестиционе пројекте за Косјерић. Нигде нема толико улагања колико у Златиборком округу, рекао је Крсто Јањушевић повереник Српске напредне странке за Златиборски округ.

Он је истако да СНС има строге критеријуме и захтеве од свих својих чланова и да очекује од бивших чланова ДСС који су се придружили да их испуне.

- Општински одбор ДСС је одлучио да да безрезервну подршку Александру Вучићу и његовој политици, сматрамо да Србија нема алтернативу и да је то најбољи начин за све Косјерце да имају бољи и квалитетнији живот и ми ћемо сви заједно радити на томе, изјавио је Иван Ликић, председник сад већ бившег Општинског одбора ДСС у Косјерићу. 

Фото: РИНА

Скупштина општине Косјерић броји 27 одборника, а владајућу већину чини 17 одборника окупљених у коалицији СНС, СПС, СНП, СДПС и ПУПС.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns kosjeric dss

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.152.980 посета
Тренутно на сајту: 528 посетилац(a)