Бошко Обрадовић поново изабран да води Двери 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Бошко Обрадовић поново изабран да води Двери
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
23.06.2019 | 0 коментар(а)



Београд - На Изборној скупштини Српског покрета Двери, која је данас одржана у великој сали скупштине општине Стари Град у Београду,

за председника Двери поново је изабран Бошко Обрадовић, коме је ово други мандат на челу Двери, преноси агенција РИНА.

Истовремено је изабран и нови Главни одбор који ће имати 120 чланова, док ће се у наставку бирати и ново Председништво, Извршни одбор и потпредседници.

По реизбору Бошко Обрадовић је изјавио да је ово важан тренутак за Двери јер изабрано је ново руководство које треба да поведе Двери у нову развојну фазу, а то је преузимање одговорности за вршење власти на свим нивоима након пада актуелне власти.

"Време је да се Двери отворе за нову комуникацију и сарадњу са другим политичким чиниоцима у земљи и иностранству. Тај процес треба да буде двосмеран: да ми боље упознамо друге и да други боље упознају нас. Време је да склонимо велике наносе етикета и лажи о Дверима и да грађани Србије и сви други који то желе боље упознају шта је заиста политички програм Двери, посебно нашу породичну и економску политику, као и програм за село и пољопривреду. Долази време да јавности представимо наше стручне људе, односно потенцијална кадровска решења за будуће вршиоце јавних функција којима располажемо међу будућим потпредседницима, члановима Председништва и председницима стручних савета. Верујем да ће се многи изненадити и веома заинтересовати за Двери када се боље упознају са нашим програмом и нашим кадровима. Видим Двери у будућности као важан фактор у остваривању ових идеја. Србија - као и све друге земље Европе и света - треба да има своју конзервативну родољубиву политичку опцију која се залаже за суверенизам, повратак државе народу, домаће економске интересе, социјалну солидарност и породичну политику као најважнију савремену политику. То су Двери и то је наш задатак у наредне четири године мандата новог руководства. Наш циљ је да у том периоду Двери постану део власти и покажу шта знају и умеју", рекао је Бошко Обрадовић.

РИНА

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic dveri predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.190.703 посета
Тренутно на сајту: 535 посетилац(a)