Бошко Обрадовић: Изборе одложити за јесен ради заштите здравља грађана 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Бошко Обрадовић: Изборе одложити за јесен ради заштите здравља грађана
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
21.04.2020 | 0 коментар(а)



Председник покрета Двери Бошко Обрадовић тражио је данас да избори у Србији буду одложени за јесен, због заштите
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

здравља грађана, а да посебним законом такође буде изабрана прелазна, техничка влада стручњака, уз подршку свих политичких опција.„Према свему ономе што Кризни штаб, режимска струка и режимски медији раде у последњих неколико дана јасно је да се (председнику Србије) Александру Вучићу жури да се прича о епидемији заврши и да се што пре иде на изборе“, саопштио је Обрадовић.

У писаној изјави достављеној медијима он је оценио парадоксалним промену медијске приче и најаву краја ванредног стања упркос великом броју заражених од корона вируса на дневном нивоу, а како је додао за тај парадокс нема другог образложења изузев „хитности наставка лажног изборног процеса који мора бити окончан пре лета“.

„Председник Српске напредне странке очито жели да збрзи изборе како би на таласу укидања Народне скупштине и тоталног медијског мрака, уз злоупотребу епидемије за наставак предизборне кампање другим средствима и куповину гласова дошао до нове изборне крађе и продужетка личног режима“, навео је Обрадовић.

Према његовој оцени, једино „логично“ и „разумно“, имајући у виду бригу о здрављу људи, јесте да избори буду одложени за јесен, иако актуелној Влади Србије 3. јуна истиче мандат, тако да би Скупштина на последњој седници у овом сазиву морала да усвоји леx специалис којим би уједно била изабрана и прелазна влада.

Он је додао да у прелазној влади не би могли да седе ни лидери власти, као ни лидери опозиције, већ стручњаци који би имали задатак да санирају последице пандемије по економију и радна места, ослободе медије и организују слободне и поштене изборе.

„Управо је то оно чега се Александар Вучић највише плаши и зато је спреман да ризикује здравље грађана и ових дана толико нагло и нелогично убрзава ствари око завршетка епидемије да би што пре одржао лажне изборе на којима намерава да победи по сваку цену, па и по цену здравља становништва“, рекао је Обрадовић.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic izbori odlaganje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.867.740 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)