Спортске игре младих крећу из Чачка 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Спортске игре младих крећу из Чачка
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
28.02.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Караван радости и пријатељства „Спортских игара младих” ове године креће из Чачка,
Спортске игре младих, Фото: ГЗС

у петак, 11. марта, на теренима СЦ „Младост”.

Наше суграђанке и суграђани, узраста од седам до 15 година, ће се надметати у атлетици, баскету, „између две ватре”, малом фудбалу, одбојци, рукомету, стоном тенису и шаху. Такмичење у одбојци на песку биће одржано накнадно.

Прошле године је учествовало више од 2.000 такмичара, а интересовање је ове године још веће. Заинтересовани могу да се пријаве у својим клубовима, школама, али и електронским путем, на сајту www.igremladih.rs.

У ревијалном делу учествоваће предшколци, за које су осмишљени посебни рекреативно-забавни програми. Уколико временске прилике не буду повољне, сва такмичења биће одржана у спортским дворанама.

На конференцији за медије, која је одржана тим поводом, речено је да Град Чачак подржава организацију највећег, најмасовнијег и најзначајнијег догађаја аматерског спорта у Европи. Наглашено је да деца остварују све боље резултате. Ове године ће максимална пажња бити посвећена безбедности учесника, а биће испоштоване све епидемијске мере прописане законом.

И ове године основни мото „Игара” је борба против вршњачког и сваког другог насиља. Како истичу организатори, пошто се кроз спорт најбоље стичу здраве животне навике, развија дух поштовања према противнику и остварују пријатељства, циљ локалне самоуправе је да сва деца у нашем граду буду спортски активна.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK SPORTSKE IGRE MLADIH MLADI DECA IGRE ODBOJKA NA PESKU

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.726.768 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)