Фестивал аматерских позоришта западне Србије у пријепољском Дому културе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Фестивал аматерских позоришта западне Србије у пријепољском Дому културе
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
17.05.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Уз поштовање свих епидемиолошких мера, у пријепољском Дому културе данас

почиње Фестивал аматерских позоришта западне Србије, који ће трајати све до 26. маја.

На сцени Дома културе биће одиграно девет предсатва, од тога шест такмичарских, а најуспјешнија по избору селектора фестивала, редитеља Драгана Јовичића Јовића путоваће на републичку смотру која се традиционално одржава у Кули.

Завесу на Фестивалу подићи ће аматери из Мачванског Прњавора са представом „Балкански шпијун”, а у уторак вече публика ће имати прилику да види „домаће” глумце Дома културе из Пријепоља и њихову представу “Не изграј на Енглезе”.

У четвртак 20. маја на програму је представа “Смрт човека на Балкану” Аматерског позоришта “Александар Јоковић” из Љубовије.

Петак је резервисан за позоришне аматере из Уба који ће наступити са представом „Давитељ против давитеља”, док ће се чланови Аматерског позоршта из Бајине Баште представити у суботу са комадом „Предворје”.

Наредни понедељак предвиђен је за Аматерско позориште Дома културе из Пријепоља и представу “Ханибал подземни”, док ће фестивал у среду 26. маја, бити затворен професионалном представом, “Лавина” глумаца “Пулс театар” из Лазаревца и Регионалног позоришта Нови Пазар, која ће бити изведена у част награђених.

Два дана, среда и четвртак (19. и 20, мај), предвиђена су за ревијални део, када ће на наступити Телепорт театар из Параћина и Аматерско позориште из Пријепоља, које ће извести представу „Хајдуци”.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje festival amateri pozorista zapadna srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.873 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)