Парезановић: Све институције и установе у петак радиће уобичајено, грађани ће се кретати и окупљати слободно 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Парезановић: Све институције и установе у петак радиће уобичајено, грађани ће се кретати и окупљати слободно
Trenutno na sajtu: 622       |       Podeli:
16.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Повереник Српске напредне странке (СНС) и народни посланик Марко Парезановић
Повереник СНС Марко Парезановић, фото: ГЗС

обратио се саопштењем грађанима Чачка, поводом тврдњи појединих опозиционих партија у овом граду које тврде да ће у петак Србија да стане и како ниједна институција неће радити, а грађани неће моћи да се лече.

Саопштење преносимо у целости.

“У петак ће у Чачку радити све институције, установе, јавна предузећа, болнице, вртићи и школе. Ниједна јавна услуга било ком грађанину неће бити ускраћена. Једино ако Бошко Обрадовић сматра да ће чланови његове породице који раде у јавном сектору напустити радно место и отићи на скуп у Београду, као и на стотине хиљада оних који су пре 2012. године запослени у јавном сектору.

Ове и све друге инсинуације вечитог губитника Бошка Обрадовића су већ много пута виђене лажи и подметачине у које више нико не верује. Месецима слушамо претње блокадом путева, институција, блокадом државе, претње насиљем, позиве на пуч. Када смо показали да смо одлучни да их у томе спречимо и када су видели да немају подршку на улици, сада кажу да све то нису ни планирали. Поводом најава блокада путева и заустављања аутобуса, могу само да кажем да свако ко сада помисли да угрожава слободу кретања и Уставом загарантовано право на окупљање грађана, мора да зна да је то фашистичка идеја и да као таква у Србији неће проћи.

Годинама уназад љотићевци, тајкуни и њима слични симпатизере Српске напредне странке вређају и понижавају. Милионе грађана Србије називају ботовима, сендвичарима, глупим и назадним људима, а онда окаче слику са дочека Нове године и представе је као своју. Сада ће ти поштени и часни грађани Србије још једном показати губитницима из бившег режима шта о њима мисле”, наводи се у саопштењу народног посланика Марка Парезановића.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PAREZANOVIC SAOPSTENJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.176.538 посета
Тренутно на сајту: 621 посетилац(a)