Стаматовић: Чајетина нема проблеме, локални лидери напредњака терају инвеститоре 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Стаматовић: Чајетина нема проблеме, локални лидери напредњака терају инвеститоре
Trenutno na sajtu: 1188       |       Podeli:
20.07.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Општина Чајетина нема било каквих проблема, код нас долазе инвеститори, а они који имају нешто против нас

сами терају инвеститоре својим неодмереним изјавама и погрешном политиком, изјавио је данас председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, реагујући на изјаве градоначелника и председника општина из Златиборског округа.

"Општина Чајетина једна је од најуспешнијих локалних самоуправа у Србији. Њима смета што овде не могу да управљају, што не могу да остваре свије циљеве и личне партијске интересе", истакао је Стаматовић у изјави новинарима.

"Када су заједно и у групи, са позиције силе, онда су јаки, али што нису изашли на ТВ дуел, да аргументима изменимо те њихове инсинуације", рекао је он постављајући питање градоначелнику Ужица и председницима општина из Златиборског округа, због чега се не залажу да аутопут према Црној Гори не прође кроз њихов округ и зашто држава не задржи за себе аеродром "Поникве".

"Та питања они треба да поставе премијеру, председнику државе и политичким функционерима у Српској напредној странци (СНС)", изјавио је Стаматовић.

"Зашто се градоначелник Ужица не сети да похвали општину Чајетина и мене лично за могућност да Ужичани пију воду из општине Чајетина. Да су они нешто радили не би град Ужице дошао у проблем са водом", констатовао је Стаматовић.

Он каже да локални лидери СНС из Златиборског округа, могу да питају "свог председника Александра Вучића, да ли сам ја био на састанку заједно са Зораном Башановићем и да ли је било преговора да ја пређем у СНС. Шта ће њима неко ко тера инвеститоре?"

"Част и достојанство своје општине и своје породице бранићу животом и нећу дозволити да ме хорда, руља блати и износи неистине", изричит је Стаматовић.

Када је реч о изградњи гондоле на Златибору, Стаматовић је рекао да је ресорно министарство по трећи пут одбило да изда грађевинску дозволу, додајући да је у току отклањање неких ситних недостатака.

"Ако сада не прођемо, на време ћете бити обавештени о сваком нашем кораку. Све ово што радимо у интересу грађана", закључио је Стаматовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.995.516 посета
Тренутно на сајту: 1187 посетилац(a)