Донације фудбалског репрезентативца Александра Пријовића завичају 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Донације фудбалског репрезентативца Александра Пријовића завичају
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
10.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Да се корени не заборављају, најбоља потврда је српски репрезентативац у фудблау

Александар Пријовић. Иако је рођен у Швајцарској, Прибој је његов завичај а Србија земља у срцу. Са државним грбом на грудима, и одлучујућим голом против Грузије, ушао је у историју и одвео вољену земљу на светску смотру фудбала.

Са фудбалском бубамаром се дружи од малих ногу, од пионира у родном Сант Галену, носио је дрес кадетске и омладинске репрезентације Србије, па младе репрезентације Швајцарске, али је срце одлучило да ипак обуче дрес А селекције са грбом своје Србије.

А паузу, изазавнау епидемојом вируса корона, проводи у својој земљи и показује своје моралне и људске квалитете, који у основи имају, ону добро познату нашу домаћинску, прибојску нит.

На почетку пандемије, Пријовић је Болници и Дому здравља Прибој, донирао техничку робу, медицинску и заштитну опрему у вредности од 10 хиљада евра, а ових дана донација је стигла и чуварима јавног реда и мира, полицији ове земље. Станици полиције Прибој преко Полицијског синдиката Србије, односно синдикалне групе Прибој, уручио је значајну финасијску помоћ за набавку рачунарске и друге неопходне опреме и канцеларијског намештаја.

За учињено хумано дело, речи захвалности признања. Захвалница у име пацијената и здравствених радника Прибоја, а у полицијском синдикату Србије за Пријовићево добро дело, одговорили су такође адекватним признањима.

Плакету захвалности фубалском асу уручио је Иван Гудурић, члан УО ПСС и Синдикалне групе Прибој, а легитимацију почасног члана Полицијског синдиката Србије, Вељко Мијаиловић, председник овог синдиката у Србији.

“Драго ми је ако сам овом донацијом своје суграђане у Прибоју учинио још сигурнијима, а чуварима јавног реда и мира колико толико побољшао услове рада. Ова признања ће ми бити најбољи подстрек и за нове хумане акције”, изјавио је Пријовић.

Српски репрезетативац је великом донацијом техничке опреме полицији ПС Прибој, наставио дугогодишњу хуманитарну мисију помоћи деци из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Београд у Звечанској улици, као и пружањем финасијске помоћи социјално угроженим грађанима Србије од Уба, преко Београда до Прибоја, стоји између осталог у саопштењу Полицијског синдиката Србије.

Александар Пријовић, уз велико и хумано срце, има и велико фудбалско умеће. Са 16 година заиграо је у италијанској Серији А, играо је у Парми, а потом је променио много клубова од Дерби каунтија, Сиона, Лозане, Болуспора. Са грчким ПАОК био је првак ове земље и у 2017 / 2018. био најбољи стрелац грчке лиге. Тренутни уговор има са арапским Ал Итихадоом, а многи га већ виде у дресу једног од вечитих ривала, а његова жеља је, каже, да фудбалску каријеру заврши прибојском ФАП-у.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj reprezentativac aleksandar prijovic donacije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.486.111 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)