Стаматовић: На Празник рада народ гради гондолу на Златибору! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Стаматовић: На Празник рада народ гради гондолу на Златибору!
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
28.04.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Уместо првомајског уранка, на Златибору ће, у понедељак, са почетком у 15 часова, бити одржана, друга по реду, радна акција за изградњу панорамске

гондоле, под називом "Свесрпска народна моба", на којој ће учествовати око 20.000 грађана златиборског краја и целе Србије, изјавио је председник општине Чајетина Mилaн Стaмaтoвић.

Он је додао да је ово, у овом тренутку, једини начин да се започне изградња највеће инвестиције у Чајетини, чију градњу упорно коче и заустављају државне институције и појединци блиски актуелној власти.


Фото: Оштина Чајетина

"Симболично, 1. маја, на Празник рада, показаћемо одлучност да реализујемо највећи развојни пројекат у српском туризму, нашу, најдужу на свету, панорамску гондолу, вредну 13 милиона евра, коју је општина Чајетина сама исфинансирала", рекао је Стаматовић и појаснио да гондола није приватна, већ државна и народна, развојна инвестиција и да је њена градња од општег интереса за целу Србију.

"Осим подршке Златибораца и свих грађана Србије, позвали смо да нам се придруже и опозициони кандидати са протеклим избора за председника Србије, представници синдиката, Српске православне цркве, невладиних организација и удружења грађана, као и учесници студентских и грађанских "Протеста против диктатуре" који се 25 дана одржавају широм Србије", закључио је Стаматовић.

Увече ће, на Краљевом тргу у центру Златибора, бити организован и концерт Здравка Чолића.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.338.809 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)