Рвовић: У Прибоју живи добар народ, политичари да се мењају ако не раде добро 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Рвовић: У Прибоју живи добар народ, политичари да се мењају ако не раде добро
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
05.11.2018 | 0 коментар(а)



Прибој – Уз свесрдну помоћ државе покушавамо да вратимо Прибој на место на којем је био,

да поново буде индустријски лидер и да по стандарду и квалитету живота грађана предњачи, за почетак у овом делу Србије, а касније и на нивоу читаве државе, рекао је за Глас западне Србије председник општине Прибој Лазар Рвовић.

“Народ још увек тешко живи, али ипак осећа помаке на боље и то је наважније, види позитивну енергију и своју перспективу у Прибоју. То се види на сваком кораку”, казао је први човек општине на Лиму.

Он је истакао да је кроз пројекат Индустријског парка и Слободне зоне у које долазе инвеститори готово из целог света и отварају фабрике, кроз обнову школских објеката и инфраструктуре, ове године уз помоћ државе уложено скоро милијарду динара директних инвестиција.

Фото: Глас западне Србије

“Виде се ефекти новог запошљавњања, новог квалитета живота, али смо свесни да је то још увек недовољно за значајније помаке код самих грађана. Обично ми који би требало да слушамо грађане, гледамо како је нама, па кажемо супер се живи. Да, ја супер живим, али грађани још увек живе тешко, али је важно да се види помак и верујем да идемо у добром смеру”, тврди Рвовић.

Коментаришући ситуацију да у локалном парламенту готово да и нема опозиције, Рвовић каже да је то због тога што све странке у Прибоју воде пре свега добри људи.

“У Прибоју живи много добар народ и ја то истичем увек. Самом чињеницом да мене оволико година трпе, јер искрено, ја себе тешко да бих кад гласао, значи да је народ стварно добар и толерантан”, каже кроз шалу Рвовић.

Према његовим речима, за разлику од осталог дела Србије где постоје странке које директно раде против своје државе и своје локалне заједнице, у прибојској општини то није случај.

Фото: Глас западне Србије

“Сви они пре свега воле свој град, сви смо свесни у каквој се ситуацији наша општина налази, знамо колико нам је тешко и ако не направимо неку синергију, ако се сви заједно не удружимо да помогнемо Прибоју, бојим се да би то било тешко. Јер ако би наставили са свађама и бавили се собом не би имали времена да се бавимо било чим озбиљним. Зато смо се определили да свако колико може и има капацитета помогне, да покушамо нешто да направимо од нашег места. Ја сам оптимиста и верујем да идемо у добром правцу, сигуран сам да ће Прибој поново бити најразвијеније и најбоље место за живот у овом делу Србије па чак и у окружењу”, оптимистичан је председник општине.

Рвовић истиче да је специфичност живота у овој општини након пропадања ФАП - определила све политичаре да се не баве много високом политиком, већ да заједно помогну својим суграђанима да се што пре и на најбезболнији начин превазиђе тешко стање у коме су се сви заједно нашли.

“Кажу да народ никад не добија власт какву жели, већ какву заслужује, па кад не ваља власт неки политичари су склони да кажу да треба мењати народ, а ја тврдим да је у Прибоју добар народ а политичари су ту да се мењају.”

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj predsednik opstine lazar rvovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.747.762 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)