Моцарт донирао Прибоју спортски терен 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Моцарт донирао Прибоју спортски терен
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
03.07.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - У оквиру акције компаније "Mozzart", под слоганом " Сто терена за једну игру" и општина Прибој је добила спортски терен.

Игралиште у Прибоју понело је име по Марку Гудурић. Иначе обновљени терен реновиран је у част  прослављеног бека којим се тренутно дичи и турски Fenerbahče. Терен се налази иза чувене прибојске "Кифле" која је на свечаном отварању окупила вероватно највећи број грађана до сада.

Са жељом да у сваком граду у Србији и наредних година ничу врхунски спортски терени, компанија Мozzart која је до сад своју мисију спровела у Чачку, Новом Саду, Зрењанину, Нишу, Бору, Краљеву, Суботици, Новом Пазару и још 52 места широм земље и овај терен уредила је по стандардима професионалне кошарке, у шта ће се млади Прибојци уверити када први пут буду заиграли кошарку на специјалној подлози, под професионалним конструкцијама са зглобним обручима и клиритним таблама.

Председник општине Прибој Лазар Рвовић изразио је задовољство што је управо Прибој добио један овакав терен.

"Надам се да ће грађани умети да цене један овакав спортски терен и да ће се овде у будућности играти бројне утакмице", рекао је за ГЗС Лазар Рвовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.925.657 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)