Већници одлучили да признања града добије 17 грађана и удружења 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Већници одлучили да признања града добије 17 грађана и удружења
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
21.09.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Чланови Градског већа су на данашњој седници одлучили да признања града Ужица ове године добије 17 грађана и удружења.

Повеља града, за заслуге и дела која доприносе укупном развоју Града, доделиће се на Свечаној седници фудбалском тренеру Радомиру Антићу, специјалисти интерне медицине др Милораду Мирковићу, академском сликару Радомиру Верговићу и генералном директору Ваљаонице бакра Севојно Милији Божовићу.

Плакету за резултате остварене у дужем временском периоду добили су новинар Радован Поповић, синдикални активиста Петрашин Друловић, власник пекаре „Шуљага“ Драган Лазић, атлетичар Милош Зарић, уметник Велимир Тошанић и КУД „Севојно“.

За изузетне резултате у раду, Награде града додељене су пољопривредном произвођачу Милошу Ђерићу, секретару Удружења инвалида церебралне и дечије парализе Ужице Предрагу Бакићу, ученику ужичке Гимназије Андреју Ковачевићу, писцу Драгану Р. Филиповићу, Саветовалишту за жене оболеле од рака дојке “Јефимија“, новинарски Јелени Божовић и наставници физике у Првој основној школи Весни Димитријевић.

Веће је предложило Зорана Стаматовића за директора Народног позоришта, затим замену једног члана Савета за здравље и образовало Комисију за давање мишљења о називима улица и тргова.

За чланове Комисије именовани су Петар Благојевић, Будимир Вујовић, Маријана Зорзић Петровић, Илија Мисаиловић и Бранко Поповић, објављено је на сајту града.

Прихваћене су информације о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма јавних и јавно комуналних предузећа у првих шест месеци ове године, извештаји независног ревизора о финансијским извештајима „Дубоког“ и „Нискоградње“ за прошлу годину и утврђен је предлог одлуке која се односи на успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.141.288 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)