Бајевић: Руководство компанијом "CHIPS WAY" препуштамо младим снагама 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бајевић: Руководство компанијом "CHIPS WAY" препуштамо младим снагама
Trenutno na sajtu: 524       |       Podeli:
24.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – На Скупштини власника комапније “CHIPS WAY” договорено је да се руковођење фабриком препусти тиму младих Чачана
Томислав Бајевић, фото: РИНА

које ће на позицији генералног директора представљати досадашњи технички директор Лука Јовановић.

Према речима једног од власника који је био на челу фабрике од 2012. године, Томислава Бајевића, дошао је тренутак коме се тежило, за протеклих шест година достигнути су рекорди у погледу производње и пласмана производа у све три производне линије: чипса, флипса и кокица.

“Ово је заједнички успех свих запослених, коопераната и нас као власника, јер захваљујући доброј стратегији, пожртвованошћу радника, добрим односом коопераната, остварили смо највиши ниво планираног у погледу квалитета, количина и пласмана производа из три програма.Чачански чипс се нашао међу омиљеним грикалицама у 14 држава од којих је девет држава Европске уније”, рекао је Бајевић.

Раст производње пратио је ангажовање младих стручњака пред којима ће у наредном периоду бити озбиљан изазов. Изградња производне линије за слатки програм улази у завршницу, а први слатки производи из чачанске Чипсаре очекују се већ почетком лета.

 

“Инвестиција вредна око два милиона евра колико износи овај пројекат подразумева опремање хале за производњу у складу са највишим стандардима и почетак производње нових производа, овога пута са слатким укусом”, најављује Томислав Бајевић и додаје да је стално инвестирање у производњу уз добре и стручне кадрове кључна стратегија компаније “CHIPS WAY”.

 

Чачанска Чипсара је из стечаја продата 2012. године конзорцијуму пет власника, крајем исте године обновљена је производња, најпре са 25 радника. Данас је чачанска фабрика има 145 запослених, а са покретањем нове линије очекује се и ново запошљавање. Са фабриком сарађује око 200 коопераната, међу којима су најбројнији произвођачи кромпира.

“Кадрови су нам посебно важни јер без добрих кадрова нема доброг рада. Формиран је одличан тим младих стручњака на челу са Луком Јовановићем, за које сматрамо да су потпуно спремни да воде фабрику и да уношењем младалачке енергије наставе кретање узлазном линијом. Тежили смо овом тренутку да чачанску фабрику воде Чачани.-каже Бајевић и наводи да се добар тимски рад најбоље види у расту производње јер, како је рекао, количина производа за целу 2014. годину сада се производи за један месец”, закључио је Томислав Бајевић.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cipsara cacak direktor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.491.111 посета
Тренутно на сајту: 524 посетилац(a)