Слађана Митровић нови секретар Скупштине града Ужица 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Слађана Митровић нови секретар Скупштине града Ужица
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
21.06.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Ужички одборници су, на данашњем заседању, поставили Слађану Митровић за новог

секретара Скупштине града. Слађана Митровић, мастер правник која је досада била заменик секретара, изабрана је на ову функцију после оставке досадашњег секретара, Петра Вујадиновића, наводи се на сајту града.

Усвојеним првим ребалансом, ужички буџет увећан је за 63,8 милиона динара и сада он износи три милијарде и три милиона динара. Ово увећање средстава је из реалних извора јер су се приходи буџета, у досадашњем делу године, остваривали у већој мери од пројектованог. Највећи део средстава ребаланса употребиће се за улагања у нове инфраструктурне инвестиције, путеве и пројекат Старог града, као и у додатне радове на основним и средњим школама и установама.

Изгласани су годишњи извештаји о пословању градских предузећа, „Биоктоша“, „Водовода“, „Градске топлане Ужице“, „Нискоградње“, „Дубоког“, „Ужице развоја“, „Стана“, „Великог парка“ и „Аеродрома Поникве“, затим дата сагласност на употребу имена града фудбалском клубу тако да ће се он одсада звати „Слобода Ужице“ и извршене измене Кадровског плана градских управа, Градског правобранилаштва, Службе буџетске инспекције и Службе интерне ревизије града. Одборници су основали Градски центар за услуге социјалне заштите, установу која ће радити на успостављењу, развијању и пружању услуга из ове области које су у надлежности локалне самоуправе.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice skupstina sekretar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.443.434 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)