УТП „Морава” учесник на WESTM 2018. Exhibition&Conference 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
УТП „Морава” учесник на WESTM 2018. Exhibition&Conference
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
24.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - УТП „Морава” учествовала је на WESTM 2018. Exhibition&Conference догађају који је организован у хотелу Hyatt Regency у Београду,

где је учествовало 97 излагача из земље и иностранства. Менаџер хотела Ливаде, Михаило Топаловић наглашава важност презентовања хотелске понуде на оваквим догађајима.

Менаџер хотела Ливаде Михаило Топаловић, фото: УТП „Морава”

„Данас смо на Б2Б састанцима, представницима туристичких агенција из земље и иностранства, презентовали понуду наше фирме, која у свом саставу има 10 репрезентативних објеката. Акценат у преговорима ставили смо на хотелску понуду намењену индивидуалним гостима, организованим групама гостију и наравно понуду за организовање конференција у нашим хотелима. Надамо се да ће данашњи састанци за резултат донети успешну пословну сарадњу са туристичким агенцијама и регрутовање већег броја домаћих и страних гостију".

Менаџер хотела Коле, Горан Јовановић истиче да је праћење иновативних трендова у области хотелијерства најважнији сегмент за остваривање добрих резултата.

Менаџер хотела Коле, Горан Јовановић, фото: УТП „Морава”

„Туристичке агенције имају јасне захтеве о потребама гостију када је у питању организовање конференцијских или конгресних догађаја. Такође, за организоване туристичке групе, важи тренд краћи боравак у траженој дестинацији уз одређен број обилазака атрактивних туристичких локалитета. Обзиром да у саставу нашег бренда УТП `Морава` д.о.о. послују репрезентативни хотели са професионалним и љубазним особљем, сигурни смо да ћемо и даље успешно испуњавати захтеве наших гостију", рекао је Јовановић.

Учесници из УТП „Морава” д.о.о кажу да је битно активо учествовање на догађајима ове врсте, као и на сајмовима туризма, туристичким берзама и конференцијама из ове делатности.

Представници УТП „Морава” д.о.о. на WESTM 2018. Exhibition&Conference наводе да на овај начин успешно промовишу понудуфирме, одржавају и унапређују сарадњу са садашњим сарадницима, стичу нове контакте, упостављају сарадњу са новим партнерима и стичу новазнања из области хотелског пословања.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


UTPMorava Cacak WESTM 2018. Exhibition&Conference

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.775 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)