Чачански пензионери обележили свој дан 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Чачански пензионери обележили свој дан
Trenutno na sajtu: 712       |       Podeli:
05.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Удружење пензионера града Чачка обележило је свој дан, Видовдан, а овај датум је установљен

Статутом пензионера од 2010. године. Председник Удружења пензионера Хаџи Миладин Савић поднео је извештај о раду удружења, а посебан акценат је стављен на изградњу Дома за стара лица у Чачку. Савић је у извештају истакао важност помоћи пензионерима у набавци угља, дрва, зимнице, месних прерађевина уз могућност одложеног плаћања. Он је подсетио да удружење једном седмично спроводи акције мерења притиска и шећера у крви.

Прослави Удружења пензионера града Чачка присуствовали су сви председници месних одбора пензионера а њих има 43, чланови Извршног и Надзорног одбора, представници ПУПС – а, делегације из градова и општина Моравичког, Рашког, Расинског, Топличког, Нишког и Шумадијског округа.

Заменик града Чачка Радош Павловић је у свом обраћању поздравио присутне и похвалио рад удружења пензионера.

Иначе, Удружење пензионера постоји у Чачку од 1946. године, а свој дом у улици Цара Лазара бр. 1 купили су сопственим средствима 1961. године.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.159.572 посета
Тренутно на сајту: 714 посетилац(a)