Миловановић: Не узбуђују нас они који само критикују 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Миловановић: Не узбуђују нас они који само критикују
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
12.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Друштво добровољних давалаца крви фабрике “МБ Наменска” окупило се на традиционалном годишњем дружењу,



 обележавајући изузетан људски чин. Две стотоне радника ове барутане дало је крв добровољно ове године и тиме су доказали да њихова широка душа може да буде спас некоме.

Данас смо у акцији добровољног давања крви имали 81 радника фабрике а они се, по обичају, јављају бар два пута годишње”, казала је др Драгана Гојков руководилац Инсутута за трансфузиологију ВМА у Београду.

Она је те угодне речи саопштила на дружењу добровољних даваоца крви у хотелу ”Лучани” где се присутнима обратио и генерални директор Радош Миловановић.

Ви сте понос наше фабрике и надам се да ће вас следеће године бити бар четири стотине. Свака част радницима јер радите у две смене, сваке суботе и заслужили сте да имате врхунски стандард. Прошле године наша фабрика је имала добит од 13 милиона евра, ове године ће бити отприлике исто, а већ имамо уговорене све послове за 2019. и за 2020 годину”, рекао је добровољним даваоцима крви пуковник Радош Миловановић, генерални директор “МБ Наменска”.

 

Миловановић; Заслуге за напредак припадају председнику Србије

 Он је навео да су, заједничким трудом сви чланови колектива од 1. 320 радника успели да подигну зараде са 46, на 80 хиљада.

Драги моји радници, идемо ми даље, нећемо да станемо, не узбуђују нас они који ништа не раде већ само критикују”, поручио је Миловановић и напоменуо:

 

Нисам члан СНС, али откако је та странка дошла на чело ове државе, створили су се такви услови за добробит многих предузећа, међу њима и наше фирме. Нашом робом снабдевамо комплетну војну индустрију Бугарске, Румуније и БиХ. За то велике заслуге носи председник Републике, који је заслужан за светлу будућност овог народа.Имам само једну малу молбу, да у недељу изађете на изборе и заокружите број један”, казао је Миловановић.

 

Добровљним даваоцима крви обратила се и Анка Радојичић, секретар Црвеног крста општине Лучани, рекавши:

Хвала вам на људскости, на спасавању људских живота. Ви сте дивни, племенити људи и срце ми је пуно што се никад није десило да нека екипа која тражи крв дође на капију ваше фабрике, а да то није одбрено”, рекла је Анка Радојичић.

 

Председник Самосталног синдиката “МБ Наменска” Зоран Бабић уручио је нарочита прознања двојици несебичних двалаца. То су Десмир Мијајловић и Радомир Тадић, радници “МБ Наменска”, који по 4 пута годишње дају крв.

Никад се није догодило да позовемо ВМА у Београду тражећи крв за члана породице неког нашег радника, а да нам нису изашли у сусрет. То је доказ да је наша фабрика постигла изузетан углед код ВМА у Београду”, казао је Бабић.

 ГЗС - Г. Оташевић

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani namenska dobrovoljno davnje krv

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.052 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)