Традиционални турнир у малом фудбалу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Традиционални турнир у малом фудбалу
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
06.04.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Поводом обележавања Дана Војске Србије и Дана општине Горњи Милановац и ове године се традиционално организује турнир

у малом фудбалу. Организатори турнира, чије утакмице ће се играти на терену Гимназије „Таковски устанак“, су општина Горњи Милановац и Гарнизонско место Горњи Милановац.

Турнир почиње 11. априла и траје до 20. априла када ће бити одиграна финална утакмица између најбољих екипа.

На турниру учествује 10 екипа и то: две екипе Војске Србије (Гарнизон 1 и Гарнизон 2), екипе Ад Металац, Звезда Хелиос, Гимназија „Таковски устанак“, Техничка школа „Јован Жујовић“, РОЦ Рудник, Спектар, Фока и екипа Swisslion-Такоvo.

Поред овог предвиђено је одигравање и ревијалног турнира на којем ће се такмичити екипа Гарнизона, екипа општине Горњи Милановац, екипа Јавног комуналног предузећа и екипа МУП-а.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.326.997 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)