Ивањичанин Марко Лакићевић државни првак у обарању руку 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Ивањичанин Марко Лакићевић државни првак у обарању руку
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
21.04.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - Српски спортски савез за обарање руке у сарадњи са Општином и Спортским савезом Уб

организовало је XI Државно првенство Србије у спортском обарању руке. Такмичење се одржало протеклог викенда у „Спортској хали Уб“ без присуства публике, због корона вируса и уз поштовање епидемилошких мера.

Ивањичанин, Марко Лакићевић, учестовао је на овом државном првенству и успео да постане шампион у категорији „сениор професионалац“ до 80 килограма. Он је остварио победнички резлутат у обарању левом и десном руком.

„Спортско обарање руку сам почео да тренирам 2018. године. Након годину дана излазим на државно првенство као „аматер почетник“ у категорији до 85 килограма где освајам прво место левом руком.

Следеће године није било такмичења због пандемије вируса корона, па сам искористио време да се спремим за ово државно првенство. Пресрећан сам што сам постао шампион у обарању и левом и десном руком и што сам почасни члан националног тима.“ рекао је Марко Лакићевић

Најбољи на овом државном првенству постају чланови репрезентације Србије у спортском обарању руке и такмичиће се на Европском првенству у Литванији и Светском првенству у Грузији.

 

 

 


ГЗС / Инфолига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tamicenje drzavno ivanjica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.856.058 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)